Η εταιρεία

Από το 1990 έως και σήμερα η εταιρία “Γιαννιώτη Βασιλική – Δημιουργίες Ζύμης” ακολουθεί την οικογενειακή παράδοση στην παραγωγή, στην εμπορία και στη διάθεση φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων ζύμης. Βασικό κίνητρο σε αυτή την προσπάθεια αποτελεί η εμπιστοσύνη των πελατών μας που μας ωθεί ολοένα και περισσότερο να δημιουργούμε και να διαθέτουμε νέα προϊόντα διατηρώντας πάντα την ποιότητά τους.

Και όλα αυτά, χάρη στις σύγχρονες εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που διαθέτει η εταιρεία. Πρωταγωνιστικό μέλημα η τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας που πιστοποιείται με ISO HACCP (22000). Η “Γιαννιώτη Βασιλική – Δημιουργίες Ζύμης” παντρεύει το παραδοσιακό με το σύγχρονο συνδυάζει τις αγνές πρώτες ύλες με το μεράκι των ανθρώπων της ενώνοντας τις εποχές και τις κουλτούρες στη ζύμη μέσα από ένα ταξίδι εμπειριών.

Μια εμπειρία στον κόσμο της ζύμης και της απόλαυσης. Για εμάς η δημιουργία της ζύμης αποτελεί τελετουργία σε συνθήκες ζωής όπου οι χρόνοι κάνουν την ενασχόληση με τη γεύση υψηλή τέχνη. Αφετηρία το ελληνικό μεράκι, σκοπός μας η μοναδική γεύση!

Γιαννιώτη Βασιλική

Γίνε συνεργάτης μας...

Επικοινωνήστε με την εταιρεία Γιαννιώτη για μια νέα συνεργασία